Ziraat Katılım 9 yaşında

Ziraat Katılım 9. Yaşında İstanbul Finans Merkezi’nde Ziraat Katılım 9. kuruluş yıl dönümünde finansın merkezi olan İstanbul Finans Merkezi’nde Ziraat Kuleleri’ndeki yeni genel müdürlük binasına taşınma sürecini de tamamladı.

Ziraat Kule-2’de faaliyetlerini sürdürecek olan Ziraat Katılım, İstanbul’da farklı lokasyonlardaki genel müdürlük birimlerini de tek çatı altında toplamış oldu.

Genel Müdür Metin Özdemir,

“Ziraat Katılım olarak tüm operasyonlarımızı yönetmek üzere Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda medeniyetlerin bağlantı noktasında bulunan İstanbul Finans Merkezi’nde Ziraat Kuleleri’ndeki yerimizi aldık. Ziraat Finans Grubu’nun tüm paydaşlarıyla bir arada olmanın getirdiği güç ve sinerjiyle müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik daha etkin ve verimli hizmet sunmak, finansal ekosistemde ülkemizin ve bölgemizin öncü kuruluşlarından biri olma hedefleri doğrultusunda İstanbul Finans Merkezi’nde yer almak, bizim için önemli bir dönüm noktası oldu. Yeni genel müdürlük binamızın tüm Ziraat ailemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” d

edi.

Ziraat Kuleleri:

Ziraat Katılım’ın genel müdürlük binasının da yer aldığı Ziraat Kuleleri geçtiğimiz aylarda “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne layık görülürken, aynı zamanda çevreye duyarlı tasarımı, ileri teknolojiye sahip akıllı uygulamalar konusundaki inovatif yaklaşımı ve çevresel sürdürülebilirlik misyonu ile dünyada sınırlı sayıda binanın alabildiği LEED Platinum sertifikasına sahip bir yapı.

Ziraat Katılım 200 şubeye ulaştı

Yeni genel müdürlük binasına taşınmanın yanında, Ziraat Katılım’ın 200. şubesine ulaşmasının da önemli bir eşik olduğunu belirten Metin Özdemir

“Bugün üç mutluluğu bir arada yaşıyoruz. 9. Kuruluş yıldönümümüzde faaliyete geçen Kocaeli Ticari Şubemiz ile ülke genelinde 200. şubemize ulaştık. 63 farklı şehirdeki şubelerimizle çalışmalarımıza devam ederken, yurt genelinde şubeleşmeye de devam edeceğiz. Ayrıca bilindiği üzere Ziraat Katılım olarak, Afrika kıtasında bankacılık faaliyetlerine başlayan ilk Türk bankasıyız. 2020 yılında Sudan’da açtığımız şubenin ardından 2023 yılında Somali’de şubemizi faaliyete geçirdik. İlerleyen dönemlerde Afrika kıtasının ekonomik ve sosyal kalkınmasına ve bölgede istikrarın sağlanmasına katkıda bulunmayı sürdürmeyi hedefliyoruz”

dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx