Odatv yazdı: Montella’nın menajerciliği ayyuka çıktı… Sinan Engin isyan etti

A Milli Takım, dün akşam Bologna’da İtalya ile karşı karşıya geldi. Saat 22:00’da başlayan özel maç, 0-0 beraberlikle sona erdi. Mücadelede A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Euro2024 öncesi hazırlık aşamasında kritik olan bu mücadelede sezonun önemli çıkış yakalayan genç yıldızı Semih Kılıçsoy’a ancak 82. dakikada oyuna alıp yalnızca 8 dakika süre vermesi tepki çekti.

ODATV MONTELLA-KILIÇSOY KRİZİNİ YAZDI

Daha önce Kılıçsoy önce A Milli Takım’a çağrılmış ve hemen akabinde Ümit Milli Takım’a gönderildiği TFF tarafından duyrulmuştu. Odatv’nin futbol camiası kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Adana Demirspor’un başkanı Metin Korkmaz’ın bir menajerlik şirketi o dönem bu kararda etkili olmuştu. Metin Korkmaz’ın Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy’un menajerliğini almak istediği bu yüzden de milli takım kampına genç oyuncunun Montella ve ekibi tarafından davet edildiği öne sürülmüştü. Semih Kılıçsoy’un bu teklife olumsuz yanıt vermesi sonrasında Kılıçsoy’un Vincenzo Montella tarafından milli takımın antrenmanlarına çıkartılmadığı ve ikna çabalarının sonuçsuz kalması sonrası oyuncunun Ümit Milli Takımı’na gönderildiği iddia edilmişti.

Semih Kılıçsoy krizinin perde arkasına Odatv ulaştı: Menajerden ‘kılıç’ darbesi… Montella bu işin neresinde… Samet Akaydin detayıSpor

“SEN MENAJER KUKLASISIN”

Mücadelenin ardından eski futbolcu, eski beşiktaş yöneticisi ve spor yorumcusu Sinan Engin ise, Montella’nın kadro tercihini menajerlik bağlantıları üzerinden sert şekilde eleştirdi. Engin, Semih Kılıçsoy’u karşılaşmanın son 8 dakikada oyuna alınmasını tepki gösterdi.

Sinan Engin konuya ilişkin, “Montella efendi 33 maçta sıfır golü olan Abdülkadir Ömürü oyuna alıyor. 35 maçta 12 gol 4 asisti olan Semih Kılıçsoy’u kenarda bekletiyor. Sen menajer kuklası satılık bir hainsin” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx