Epic Games Store beklenen oyunu nihayet ücretsiz veriyor!

Epic Games Store bu hafta ücretsiz olarak dağıtacağı oyunu açıkladı. Önümüzdeki perşembe gününe kadar sunulacak oyun son zamanların oldukça sevilen Orta Çağ temalı savaş yapımı oldu. 30 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında Chivalry 2’yi kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Epic Games Store ücretsiz oyunu (30 Mayıs)

Torn Banner Studios tarafından geliştirilen Chivalry 2; kılıçların ve kaleleri tema alan 64 oyunculu savaşlar sunuyor. Battlefield tarzını Orta Çağ’a uyarlayan yapım, bir hafta boyunca Epic Games Store’dan ücretsiz sunulacak. Kütüphanenize ekledikten sonra istediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

Normalde 70 TL’ye satılan oyun, çeşitli arenalarda kılıç, çekiç ve yay gibi silahlarla birinci şahıs yakın dövüş dinamiklerine yer veriyor. Oyuncular bu savaşlarda kaotik çatışmaların yanı sıra binekli savaş ve kuşatma hedeflerine de katılabiliyor.

Epic Store’da ücretsiz hale getirilen oyuna sahip olabilmek için şu adımları takip etmelisiniz;

  1. Adım: Epic Games Store’un web sitesi veya masaüstü uygulamasına giriş yapın.
  2. Adım: Chivalry 2 sayfasına girin.
  3. Adım: Sağ taraftaki satın alma (0 TL) butonuna tıklayın.
  4. Adım: İşlemin tamamlanmasını bekleyin.
  5. Adım: İşte bu kadar! İyi oyunlar.

Ücretsiz oyuna ek olarak, Epic’in Mega İndirim kampanyasını göz ardı etmemenizi tavsiye ediyoruz. Epic Games Store, kampanya dahilinde her bütçeye uygun seçenekler sunuyor. EA FC 24, Assassin’s Creed Mirage ve RDR2 gibi oyunlarda yüzde 80’e varan indirimler bulunuyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx